2017-07-26 22:08:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Bármit is szeretne, most tálcán kínálja az élet!

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Kos jegyében álló Uránusz végre csak jó fényszögeket kap. Valamilyen kisebb utazásra készül, vagy akár már neki is indul a mai napon. Ha még csak a készülődésnél tart, akkor még ma gondoljon át mindent, hogy becsomagolt-e. Különösen a papírjaira figyeljen oda, szüksége lehet rájuk!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars már az Oroszlán jegyében áll együtt a Nappal. Ismételten szüksége van a többiek támogatására, mert kevés önben a lendület, és segítséget is igényel a munkához. Egy kis sport kirángathatja a letargiából.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, és itt van már a Merkúr is. Az elkövetkező napokban valami jóra számíthat, és az ezzel járó bizsergést már a csontjaiban érzi. Emelkedhet a ranglétrán, vagy akár munkahelyváltásra is sort keríthet. Ma találkozhat valakivel, aki ebben a segítségére lehet.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars pedig az Oroszlán jegyében látható a Nappal együtt. Ez sok energiát vesz el öntől, és így ma is jól kell gazdálkodnia az idejével.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Mars az Oroszlán jegyében áll a Nappal együtt. Kezdi visszanyerni a régi énjét, az akarat egyre erősödik, növekszik önben. Egyelőre azonban még ne mutassa ki a foga fehérjét! Bánjon csínján a szavakkal és a csípős észrevételekkel.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy családtagjának a betegsége, vagy munkaügyi gondjai megszaporodhattak a terhei mostanában. Szerencsére ön az az alkat, akit a nehézségek mintha éppen hogy megerősítenének… Most is remekül helyt áll!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A pénzügyek terén javulást várhat ugyan, de ehhez azért még tennie is kell valamit. A kapcsolatait is ápolnia kellene: a családiakat éppen úgy, mint a hivatalosakat. Most a szerencse csillaga ebben is megsegítheti.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a mai nap minden tekintetben kedvezően alakulhat. Ha teheti, semmi mással ne foglalkozzon, csak amit igazán fontosnak érez, ami igazán a maga ügye. A rutinfeladatok ma amúgy is nehezen mennek…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars az Oroszlán jegyében áll. Bármit is szeretne, most tálcán kínálja az élet! Jól gondolja meg, mire használja az erejét! Az igazán lényeges dolgokkal foglalkozzon.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szűz jegyében járó Hold gyakorlatiassá teszi, ám délután egy váratlan telefonhívás kavarhatja fel régen kihűltnek hitt érzelmeit. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékezteti önt az elmúlt időkre…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars és a Nap is az Oroszlán jegyében áll, az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületén. Most könnyebb lesz kapcsolódnia másokhoz. Új emberek kerülhetnek az útjába, kellemes élmények érik.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A mai napon mindenkitől támogatást kap: családja és egy munkatársa is ön mellé áll. Valamire rájöhet a munkájával kapcsolatban, amely nemcsak megkönnyíti az életét, de még a karrierjén is nagyot lendíthet!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: